Monday, 23 January 2012

ATUK GRANDFATHER GROβVATER 할아버지

Views
itu dia atuk aku. ABDUL MANAP BIN ARSHAD!! :D





Tadi aku pergi KL. balik rumah atuk aku. tiba2 muncul pulak idea nak cerita pasal Atuk aku ni.

Jangan main2. atuk aku ni bukan calang2 orang tau. ATUK AKU NI WARDEN PENJARA PUDU!! warden VETERAN tu siot!! haha..

ni ada sikit video dia.tu pun kalau korang interested la nak tengok. atuk aku ni baik. dia still tunjuk lagi parut yang dia kena dengan one of the banduan kat pudu jail tu. video ni menyebabkan some of my cousins macam brag sikit la dengan kawan2 dorang. dorang mesti cakap cam ni, "atuk aku dah masuk TV, atuk kau ada ke??". kadang2 aku rasa kelakar jugak. but, time atuk aku ni nak masuk TV ni kan. dia gila lah. bapak camera shy. orang ASTRO ambil masa almost two hours nak buat video atuk aku. atuk..atuk.. haha!! :D

tapi sekarang atuk aku dah tua gila dah. umur dia ada la dalam 80++..dia pun ada ciri2 awal Alzheimer..so dia dah tak berapa ingat lagi memori dia yang dulu2.kesian kot bila tengok keadaan atuk aku bila dia cuba nak mengingat. bila dia gagal, dia akn menjerit.. I feel so sad.. bila tengok dia macam tu. huhuhu.. ;(

cayalah atuk!! you're the best!! I'M PROUD JADI CUCU TOK MANAP!! I love you ATOK!! muah :*

ni gambar atuk sebelum pudu jail dirobohkan.









 

No comments:

Post a Comment

you have a comment for me? booya!!! sila3. jangan malu2.. :D

INI ADALAH HAK MILIK ORIGINAL IEYKA NOOR RAHMAN :D