Friday, 20 January 2012

DON'T MESS WITH ME :(

Views
korang semua mesti ada kisah tersendiri kan bila korang  tak puas hati dengan someone ni. ni kisah yang paling aku rasa aku memang tahan sabar gila2 la dengan minah ni.


minah ni dia perlekehkan aku and dia suka suki je letak darjat aku ni kat kaki dia.wei sejahat-jahat aku la kan.aku tak pernah letak darjat orang kat kaki aku. aku menggigil gila2 bila marah dengan perempuan ni.
ni conversation dia dengan aku.


bitch:
Weh, tak perlu aibkan aku kat FB. Ckp aku idiot bagai. Kau bukannya pandai mana so tk payah nak insult aku mcm tu. Kau tau tak budak budak ni ramai tak puas hati dgn kau? Selfish kau ni. Aku takkan maafkan kau sampai mati k? Sbb kau burukkan aku kat FB. Unless kau jumpa aku FTF mintak maaf.


me:
aku tak mention nama ko pon. yang ko terasa sangat kenapa? 
oh yeah !! ramai yang tak puas hati dengan aku? so mention nama la. biar aku cakap sendiri dengan dia orang. ko bajet. aku nak sangat ke mintak maaf ngan ko? ko cakap aku humiliate ko kat fb kan? and then why are you stating me about queen control and the leader of wannabes?? lagipun yang arrange reunion kat skola ialah aku. i'm the one who asked the legal permission with the headmaster. so, it should me the one who organize it !! not you !! and why you blame me? why you must laugh at the condition? and then perlekehkan aku.


bitch:
Diam lah kau. Kau jgn pkir kau bagus sgt dgn apa yg kau ada. Bg motivasi kat budak standard six? Ceh. Mcm bagus benarrrrrrrrr. Nak je aku muntah depan kau. Kau nak aku mention nama dorang? Tak bole, dorang baik dgn aku. Kang tak pasal pasal, kena maki hamun dgn kau yg kononnya leader paling bagus dlm dunia. Hahah! Dumbass. Kau yg arrange? Kelam kabut kau punya plan. Mak aku pun ckp kau ni kelam kabut. Nak plan, plan last minute. Pendek akal dah ke? Kau datang lambat td, byk ckp lak kau skrg. Aku buat status then aku delete kan? Kau ada buat mcmtu? Kau mmg queen control pun. About that leader wannabe, ada org yg ckp kat aku mcm tu then i just copy an paste. The conclusion is kau CLUMSY. Mcm mana kau bole jd ketua? Baik bagi izzudin je la weh jd ketua. Baru semua orang rasa adil. Ni tak, ikut kepala kau sorang je. Apedehal.


me:
don't you ever tell me to shut up!
who do you think you are!! suka hati nak muntah2 depan aku!! pergi jamban la wei!! ke dekat rumah ko memang dah takde toilet!! lupa pulak aku. mulut ko memang da macam toilet pon. is it wrong for me to motivated my junior? to see them? would you do the same? it's good to courage someone you know.i'm not like you who always critics others.
all the teachers love my idea and for your information, all the teachers appreciate us even though it is not quite good. at least we tried to give and share what we got.they also very happy to see us. cikgu2 semua cakap "bagus la you all datang sekolah balik. jumpa and ingat cikgu2 balik. walaupun tak banyak yang kamu nak kongsi.cikgu sangat menghargai you all."besides, ko dah takde sangat idea ke sampai nak copy and paste statement orang? aku tak queen control all alone okay! aku benarkan and kasik izzuddin jadi admin dalam group.


bitch:
Usah berlagak baik and bagus kat sini. Nobody cares. Ceh ketua konon????? Ketua sendiri dtg lambat. Boleh blah! Rumah aku besar wey, kau je dok kampung tu mulut celupar. Kau ni perempuan kelam kabut. Kesian kau ramai anti kau dalam senyap. Tak payah nak bangga sangat kau organise semua benda tu. Takde org impress kat kau. Hahah! Hoi hipokrit, look here. Kau kata aku tau critic others? Whatthaaa?????? Habis yg kau aibkan aku kat FB kau tu amende siap ckp aku idiot? Kau yg idiot sbnrnye. Dah la kelam kabut! Puih. Lalalala queen control taknak admit pulak. Hahaha loserrrrrrrrr, slut


me:
kalau kau cakap aku loser, asal bila ko dah kalah je dengan aku, kau block aku? bapak tak profesional la siot!! and who are you? anak raja sangat ke? suka hati nak panggil aku slut? memang sesuai sangat la aku gelar ko bitch! kau nak cakap rumah kau tu besar sangat ke? rumah kau yang kau rasa besar sangat nak mampus tu tak boleh bawak masuk dalam kubur la! cara kau cakap,macam la kau tahu sangat aku tinggal mana. kau kata tak ada orang impress dengan aku? ada la wei. kau mulut, tak payah macam jamban ! and what are you to call me hipokrit? dah memang betul what ko idiot! pasal attire yang nak kena pakai pon kau boleh nak bawak gaduh. KO NI MEMANG BODOH!! kau tak payah cakap aku mulut celupar la!CERMIN DIRI KAU TU SIKIT. 
paku dulang, paku serpih, mengata orang. KAU YANG LEBIH!!
kau kata tak ada orang impress kat aku ek? adala wei! cikgu2 kat sks tu,semua impress kat aku because datang balik sekolah jumpa dorang.kenang and hargai dorang. so kira even la aku dengan kau kan.kau kutuk aku kat facebook ko.aku kutuk la pulak ko kat facebook aku. KAU NI PERASAN SANGAT KE NAK JADI MINAH SALLEH? tak boleh pakai baju kurung konon. HAKTUIH LAA!! KAU NI MEMANG MELAYU MURTAD! BODOH!! TAK NAK NGAKU BANGSA SENDIRI! besides, kau ni memang dah takde point kan? asyik ulang point yang sama je. dah gila ke? or KO MEMANG BETUL2 DAH GILA!! aku rasa la kan.ko ni memang gila la wei!! and for your information, mentaliti kau ni, memang low class!! we're budak SBP memang selected student yang kerajaan pilih untuk majukan negara. so, apa lagi. balas lah statement aku. ke ko nak lari and block aku lagi?? pandai2 la kau fikir!!


bitch:
Buat apa friend dgn loser mcm kau ni? Aku melayu murtad? Alhamdulillah. Hanya Allah dapat membalas apa semua yg kau ckp ni Dosa dgn manusia lagi worst okay, so think it back. My mom said, block je org yg annoying ni. Buat apa letak dia kat friendlist lagi. Kau tu bukan sesape pun. Jgn sibuk nak judge org, judge diri kau dulu. Aku ok je pkai baju kurung. Tang pkaian laki tu yg kelakar, you're so LAME! Ramai benci kau. Haha k kelakar gila kau ni. Bagi panjang2 pkir aku baca? Aku just ckp apa yg aku nak ckp je. Ramai backing aku dari kau. Kau period 24/7 ke? Lol im sympathy. Takbur kau ni. Budak SBP bukan bagus mana pun. Ade je lagi teruk dr sekolah biasa, hm one of 'em kau lah . Budak SBP patutnya berbudi bahasa la kan? Sepupu aku pun budak SBP. Takde pun mcm kau? Kau ni dah terpesong agaknya. Allah boleh tarik apa yg kau ada sekarang ni bebila masa saja ok? Jgn berlagak sgt. Hidup ni kejap je. Dosa dgn manusia, smpai mati pun kau takkan aman. Aku just ckp benda betul then kau nak mengamuk mcm org meroyan apasal? Kata budak SBP? Mmg goverment rugi masukkan kau dlm SBP tu. Mulut kau mcm celaka. Haha sorry to say. Kau lah budak SBP yg paling low aku pernah jumpa, setaraf bawah kaki aku 


me:
we're budak SBP tak payah berbudi bahasa la bila jumpa orang yang mulut macam longkang ni!ayat ni.better ko preview balik.sape judge sape."Jgn sibuk nak judge org, judge diri kau dulu." hormone progestrone,oestrogen, LH and FSH aku tu,stable lagi okay.kalau kau nak kata goverment rugi pilih orang macam aku ni.sorry to say la!! goverment sendiri yang support aku pergi german in 2010!! it's not a waste on money la.besides, ko tak payah la nak cakap aku terpesong!! aku tahu la batas2,hukum2 agama.yang kau ni berani sangat nak cakap pasal dosa kenapa?? kau bajet kau bagus sangat?perfect sangat ke?? kau cakap,aku setaraf kaki kau!! mimpi la wei!! taraf aku lagi tinggi la dari kau!! setakat ni.akademik aku semua okay.and thank Allah!! it's quite good!! kau tu tak payah belagak sangat!! ayat ko yang ni,"Rumah aku besar wey, kau je dok kampung tu mulut celupar."da cukup untuk prove kan yang ko ni memang belagak gila!! tak payah cakap aku loser!! ko ni berguna sangat ke?? setakat ni laa kan..semua exam ko btol2 cemerlang ke??sampai nak cakap aku ni loser sangat ha??!! yang kau sibuk pasal pakaian lelaki buat apa??ko ni lelaki ke??nak busybody sangat?? tak payah simpati dekat aku.ko tu yang patut simpati dekat diri ko sendiri!! aku pun, tak memerlukan perasaan simpati kau tu!! I can stand with my own bare feet!! aku cakap point sikit je..kau yang tetiba nak pissed off bagai pahal??ke kau betul2 terasa dengan semua point aku.kalau ye,bagus lah.at least, kau ni reti jugak membaca!!


haha. kelakar kan? or to korang scary?
ni one of ayat yang aku akan bagi if someone mess with me.
if korang baik dengan aku,aku akan jadi super duper baik for korang.
if korang cari pasal,ni la padahnya.
so the conclusion is don't mess with me! :D

No comments:

Post a Comment

you have a comment for me? booya!!! sila3. jangan malu2.. :D

INI ADALAH HAK MILIK ORIGINAL IEYKA NOOR RAHMAN :D