Friday, 30 March 2012

ALHAMDULILLAH, I PROVE TO MYSELF THAT I CAN DO IT :D

Views

ALHAMDULILLAH
THANKS TO ALLAH THE ALMIGHTY

okay, mesti semua pelik kan, kenapa lembab sangat aku nak post.hehe. sorry la babe. I tak ada masa la. hihi.
FYI, thanks to Allah I got straights A for my SPM. (give me a big applause!!) : DD bukan nak show off ke apa, but we should be grateful. hehe. to those yang still anggap aku show off tu, wtv la babe. aku kenal diri aku ni siapa. the most important thing that aku dah prove kat ayah aku yang aku BOLEH!! and dia pun no longer marah2 aku je. happy nya hidupku. : ) smile babe till the end. haha. that's all. kang panjang2 aku takut aku riak macam tak ingat dunia.hehe.kali ni punya post aku just make it simple and short je. rawr!!


No comments:

Post a Comment

you have a comment for me? booya!!! sila3. jangan malu2.. :D

INI ADALAH HAK MILIK ORIGINAL IEYKA NOOR RAHMAN :D