Saturday, 19 May 2012

ALHAMDULILLAH!!! :) IT'S WORTH TO WAIT FOR IT.

Views

JENG.JENG.JENG. :)

Finally dapat juga something better. Even though it comes late but I still thankful. The chance that I waited has finally come. It's worth to wait. Walaupun asyik jealous bila tengok my friends dapat banyak gila offer, I still congratulate them because they are qualified with their skills and knowledge. Dorang memang layak pun. Rezeki masing2 kan. haha. I'm very happy sampai asyik tersenyum-senyum bila tengah tidur but ada something nak saya sharing is caring about my feeling. To me, it is a tough situation pabila anda telah pack semua baju anda, dah siap segala keperluan nak pergi U esok hari je, then buka facebook, tengok news feed, everybody kata MARA pidn dah keluar and tak sangka bila enter je IC number then keluar statement " TAHNIAH!!! PERMOHONAN ANDA BERJAYA". Time tu I'm speechless. tak jerit pun just hanya mampu pandang luggage yang dah siap untuk pergi UPM 17 Mei 2012 tu.. It's a one day decision. Susah sangat nak buat pilihan. Masa tu in my mind happy. yes, indeed happy but I have to make choices without ample time for me to decide which one is better and suit with me. My mom and dad argue about this. My mother siap telefon and search about this KMS. She really wants the best thing happen to me. :') I'm touched. Aku siap post kat facebook lagi.. ni lah komen2 dorang. Thanks guys for congratulating me. :)


Then, I text someone, he said " pergi la view wikipedia. tengok and judge betul2 apa yang kau nak"
method tu pun aku balun juga.haha. at the end, I choose MARA. haha. bak kata mama, " tragic sunggu hidup kau ni. hanya satu hari je. kau boleh tentukan masa depan kau. i'm impressed.haha"

so that's the story.haha

apa-apa pun, I'm still thankful to Allah. Alhamdulillah.

Be thankful for what you have. You have no idea how many people would love to have what you've got... Alhamdulillah :')

3 comments:

you have a comment for me? booya!!! sila3. jangan malu2.. :D

INI ADALAH HAK MILIK ORIGINAL IEYKA NOOR RAHMAN :D