Friday, 4 May 2012

alles Gute zum deine Geburtstag Awin Tae yang temban!!!

Views
haha. tanggal 5/5 ni birthday Norsyazwin Faiza binti Mohamad. haish. awin. awin. dah lama dah hidup kau. Happy Birthday!!!

but most thing. aku paling rindu masa birthday kau tahun lepas. seiously. strikes midnight kitaorang buat surprise kat kau. baling air sabun. semua main kejar-kejar. hadiah kau padahal minyak mustajab je tapi dalam kotak tu dipenuhi sampah sarap, ulat and katak. ingat lagi. masing2 terjerit-jerit bila katak tu melompat. semua lari dalam keadaan koridor yang licin tu. lepas tu semua kena sound dengan warden. kenangan paling indah aku rasa kat STJ tu. haha. lepas tu semua kemas sama2. makan kek. tangkap gambar. haish. i really miss the old days. i wish i could return to that time once again. but, hidup kena maju bebeh. yang lepas kita jadikan kenangan atau pengajaran yang cukup bermakna untuk kita teruskan hidup towards the future. once again. alles Gitu zum deine Geburtstag Awin!!!! I love you. You're the best and Good Luck with your future.  



Lots of love for you from Ieyka Noor Rahman. 

No comments:

Post a Comment

you have a comment for me? booya!!! sila3. jangan malu2.. :D

INI ADALAH HAK MILIK ORIGINAL IEYKA NOOR RAHMAN :D