Wednesday, 23 May 2012

TIME TO FLY TO UNIMAS FOLKS.. :')

Views
Post ni.. Bukan aku yang FLY to UNIMAS. I made it special for my friends ( hanim, aiman, zaf, dodo, helmi cr and daus) yang nak further study kat sana. :). touching tak korang dengan aku? (to dodo : jangan mencarut ek. aku lempang kau laju2 nanti. and to hanim : jangan nak  menggedik menangis. aku sekeh karang!! haha) Memang HAHAHA la kan kalau aku kata tak sedih.. Tata korang!!!Meh sini. aku bagi yang German punya.  Tschüss!!! :') Alles Gute in UNIMAS.  Belajar betul2 tau. Jangan main2.

We do not need to proselytise either by our speech or by our writing. We can only do so really with our lives. Let our lives be open books for all to study.
Mahatma Gandhi


Ingat kata2 tu.. Aku cari kat google khas untuk korang.. Dah jadi budak U, jangan nak ' culture shock' sangat. haha. Good luck daftar 27 MEI 2012 nanti. Semoga segala korang punya hal selesai secara aman. Okay to readers, mesti nak tengok kan muka2 yang menetap kat UNIMAS ni. hehe. 
I INTRODUCE YOU THE FOLKS OF UNIMAS!!! GIVE THEM A BIG APPLAUSE EVERYBODY.
budak STJ je la ek. :p

Nor Zafirah binti Roslan

Aimannur Najihah Binti Mat Rani

Muhammad bin Mohd Asri

Nur Hanim binti Hakim

Muhamad Firdaus bin Shahar

Ahmad Helmi bin Che Rose






Semoga korang berjaya dengan results gegar gempak gempita and I believe that our formate can be the best among of all!!! haha. 
btw, kita kan the best batch of STJ. even bonda pun admit it. haha. riak sikit di situ.


Eh, lupa pula, alang2 dah menetap kat Sarawak tu.. jangan lupa la ek, belikan aku kek lapis yang super duper sedap tu.. I want original punya yang made in SARAWAK!!!
* hanim and aiman : koang WAJIB bagi kat aku.

                       Alles Gute für Sie und viel Glück 


5 comments:

  1. touching ke? kenapa aku tak rasa sedih sangat? haha :p

    ReplyDelete
  2. takk. maksud aku kite nak pisah daaaa :(

    ReplyDelete
  3. touching ke??mcm tak je..bhahaha

    ReplyDelete
  4. aku cakap sebab kita nak pisah dah laaa

    ReplyDelete

you have a comment for me? booya!!! sila3. jangan malu2.. :D

INI ADALAH HAK MILIK ORIGINAL IEYKA NOOR RAHMAN :D